Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Skip to content
AltText

Romanian

COFCO International este o companie cu valori puternice de Integritate, Incluziune, Inovare și Sustenabilitate. Codul nostru de conduită conține obligații și responsabilități generale, pentru desfășurarea activității la cele mai înalte standarde de etică.

COFCO International dorește să creeze un mediu în care comunicările deschise și oneste sunt o normalitate și nu o excepție. Ne dorim să apelați cu încredere la supervizorul dvs., conducerea COFCO sau alte persoane abilitate din cadrul COFCO International în cazurile în care considerați că au avut loc încălcări ale politicilor sau standardelor.

În situațiile în care preferați să înaintați un raport anonim, vă încurajăm să utilizați Linia verde pentru Integritate, găzduită de un furnizor terț de servicii, EthicsPoint. Vă încurajăm să trimiteți rapoarte referitoare la încălcările enunțate în Codul nostru de conduită, precum și să solicitați îndrumări referitoare la politici și proceduri.

Informațiile pe care le furnizați ne vor fi trimise de către EthicsPoint, păstrându-le confidențiale și anonime, dacă aceasta este alegerea dvs. Aveți garanția că toate comentariile dvs. vor fi auzite. Reţineţi, totuşi că declaraţiile false intenţionate sau învinuirile făcute cu rea-credinţă reprezintă o încălcare a Codului de conduită CIL şi a acestei Proceduri.

Pentru mai multe informații, consultați secțiunea Întrebări frecvente EthicsPoint.

Share this page: